PASTISSERIA TRADICIONAL PER FER A CASA

Autor: Gudiol Salom, Victòria

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

PASTISSERIA TRADICIONAL PER FER A CASA

PASTISSERIA TRADICIONAL PER FER A CASA

24,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
15/02/2021
Colección:
MILFULLS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Victòria Gudiol, pastissera i il·lustradora, ha aplegat en aquest llibre algunes de les millors elaboracions de la pastisseria catalana, tant dolces com salades, per preparar-les fàcilment a casa. Hi trobareu pastissos de xocolata, de fruita i de formatge, pans de pessic, magdalenes, ametllats, carquinyolis, coques salades... Descobriu el plaer de preparar els vostres propis dolços amb ingredients saludables i de …

Victòria Gudiol, pastissera i il·lustradora, ha aplegat en aquest llibre algunes de les millors elaboracions de la pastisseria catalana, tant dolces com salades, per preparar-les fàcilment a casa. Hi trobareu pastissos de xocolata, de fruita i de formatge, pans de pessic, magdalenes, ametllats, carquinyolis, coques salades... Descobriu el plaer de preparar els vostres propis dolços amb ingredients saludables i de temporada.
Leer más

Más libros de Gudiol Salom, Victòria

  • DULCE Y SALADO

    ÚLTIMOS EJEMPLARES

    Recogida en librería GRATIS

    Envío a domicilio

    DULCE Y SALADO

    26,00€ IVA INCLUIDO

  • DOLÇ I SALAT

    NO DISPONIBLE

    DOLÇ I SALAT

    26,00€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

PASTISSERIA TRADICIONAL PER FER A CASA

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-17998-74-5
EAN:
9788417998745
Nº páginas:
0
Colección:
MILFULLS
Lengua:
CATALAN
Alto:
260 mm
Ancho:
200 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
Victòria Gudiol Salom (Barcelona, 1980) Va estudiar a lEscola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Ha treballat en diferents pastisseries i forns de Catalunya (Pastisseria Escribà, Pastisseria Mauri, Forn Calderón, Forn Batalla, etc.), que li han desvetllat un gran interès per recopilar les receptes de la pastisseria tradicional catalana. En el llibre ens mostra el seu doble vessant artístic, que combina la formació en belles arts, que li ve per ascendència familiar, amb la pastisseria. Lautora ha volgut crear un llibre que realci la importància del receptari pastisser tradicional, perquè no quedi en loblit, i lha il·lustrat personalment amb els seus dibuixos amb aquarel·les i les seves fotografies.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar